Voedingsadvies

Voedingsadvies

DE JUISTE VOEDING VOOR JOUW LICHAAM

0470 800 399

Bij CORE-ACT in Tongeren kan u terecht voor professioneel voedingsadvies op maat. Gedurende de consultaties zal onze diƫtiste samen met u streven naar een voedingsadvies dat haalbaar is en dat u kan volhouden. Bij het opstellen van dit advies houden we rekening met uw persoonlijke eet- en leefgewoontes. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen bij ons terecht.

 

Tijdens de eerste consultatie gaan we uw eet- en leefgewoontes na door het afnemen van een uitgebreide voedingsanamnese. Dit gesprek geeft ons een beeld van uw verwachtingen en motivaties. Met deze informatie wordt er een aangepast voedingsschema opgesteld dat haalbaar is en zo dicht mogelijk aanleunt bij uw persoonlijke levensstijl.

 

Tijdens de tweede consultatie wordt uw voedingsschema geƫvalueerd en worden er eventuele aanpassingen gedaan. Indien u dit wenst, kan deze evaluatie gebeuren door het bespreken van uw eetdagboek.

 

Door middel van opvolgconsultaties evalueren we de afgelopen periode. Eventuele aandachtspunten worden besproken.

 

Na deze consultaties kan u zelfstandig aan de slag met het voedingsadvies. Het is wel aangewezen dat u nadien nog enkele opvolgconsultaties volgt. Zo kunnen eventuele aanpassingen voor een gezond eet- en leefpatroon verantwoord doorgevoerd worden.