Personal Coaching

Personal training op jouw maat

Het hoofddoel van CORE-ACT is mensen op een correcte manier laten sporten.

In onze praktijk te Tongeren zien we vaak blessures door verkeerd te sporten. De algemene conditie en de 'CORE-stability' staan voorop in onze visie. Op deze manier voorkomt u blessures en werkt u op een veilige manier aan uw conditie, stabiliteit en kracht. Voor sporters die reeds actief zijn in een andere sporttak kan het trainen van de 'CORE' een prestatieverbetering opleveren.

De personal trainer stelt een individueel trainingsschema op voor u. Dit wordt opgesteld na een intakegesprek waarin uw persoonlijke doelstellingen in kaart worden gebracht. Het programma wordt d.m.v. regelmatige controles en tussentijdse evaluaties aangepast aan de hand van de geboekte resultaten.

Personal coaching is er voor iedereen. Of u nu een beginnend, recreatief of topsporter bent, er wordt voor u een op maat gemaakt programma opgesteld. We zijn er ook voor mensen die verder begeleid willen worden na een revalidatieperiode en voor mensen die last hebben van terugkerende blessures (vb: rugklachten, instabiliteit van de knie bij sporters, peesontstekingen,... ).

Verder kan u bij onze praktijk in Tongeren ook terecht voor voedingsadvies als aanvulling op uw trainingsprogramma. Zo worden ook doelen als 'gewichtsverlies' en 'bevorderen van sportprestaties' mee opgenomen.

We bieden u de keuze om uw programma te volgen in kleine groepjes of individueel. Na het doorlopen van een volledig programma kan u verder blijven trainen onder begeleiding aan dezelfde voorwaarden of zonder begeleiding aan een lager tarief.